Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'atur baixa prop d'un 8% a Tarragona després de Setmana Santa

Descens generalitzat de l'atur, especialment a les comarques de Tarragona, durant l'últim mes. Quan coincideix amb Setmana Santa, l'efecte del sector turístic i de serveis s'acaba reflectint en les xifres.

El descens és de prop del 3% al conjunt de l'estat, del 3,5% a Catalunya, i de gairebé un 8% a Tarragona. Junt amb Girona, la nostra demarcació registra el descens d'aturats més important de Catalunya, especialment pel sector turístic, que s'activa en aquesta època.

Si ho mirem per sectors, queda clar el motiu. Al sector Serveis és on més persones han trobat feina aquest abril. Menor és el descens en l'àmbit agrícola i industrial. Només puja lleugerament l'atur a la construcció, en 34 persones.

Des del govern espanyol celebren les xifres de descens de l'atur, però avisen que encara hi ha molta feina a fer, com destaquen els sindicats, que en el cas concret de Tarragona avisen de la temporalitat d'aquest descens, a causa dels contractes precaris del sector serveis.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ