El festival de música de Cambrils inclou un espectacle de dansa

El Festival Internacional de Música de Cambrils proposa 12 concerts de primer nivell entre el 25 de juliol i l’11 d’agost. Com a novetat, enguany per primer cop, el cartell inclourà un espectacle de dansa amb la bailaora Sara Baras.

Dotze espectacles de primer nivell convertiran Cambrils en un pol d’atracció entre el 25 de juliol i l’11 d’agost. La 45a edició del festival internacional de música d’aquesta localitat vol atraure un públic exigent i divers, amb figures de les noves fornades com Adexe and Nau, Álvaro Soler, Vanessa Martín o Rozalén combinades amb noms consagrats com Diego El Cigala, que portarà 'Lágrimas Negras', la música celta de Carlos Núñez o l’aposta electrònica de Fangoria. El parc del Pinaret també tindrà espai pel rock català amb la presència de Sau, recordant els trenta anys del grup, i Els Pets, amb el seu nou disc 'Som'.

D’altra banda, i per primer cop, el festival també incorporarà un espectacle de dansa. La 'bailaora' Sara Baras serà l’encarregat d’obrir-lo, el 25 de juliol.

El festival, valorat en total en 1,7 milions d’euros, també comptarà amb un tribut a Queen, amb la formació Momo. El preu de les entrades, que es posaran a la venda dilluns vinent, oscil·larà entre 10 i 50 euros, depenent del concert.