En Comú-Podem vol revalidar el triomf a les generals amb Ismael Cortés al capdavant

En la precampanya de les eleccions generals, avui En Comú-Podem ha presentat el seu candidat. Ha estat l'última candidatura a donar-lo a conèixer després que finalment no hi hagués acord per mantenir l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, al capdavant de la formació. Avui el seu substitut, Ismael Cortés, ha marcat les línies de la seva campanya.

Amb la garantia que dona ser la força més votada a la demarcació de Tarragona ara fa quatre anys, En Comú-Podem arrenca la precampanya electoral de cara al 28 d'abril. Ho fa, però, amb una proposta radicalment diferent de la de les darreres eleccions, com a mínim pel que fa a la principal cara visible de la candidatura.

Així, Ismael Cortés, de Podem, substituirà Fèlix Alonso com a candidat al congrés, i encapçalarà una candidatura que diu que apostarà per la reclamació de la millora de les infraestructures, sobretot les ferroviàries, tant del Corredor Mediterrani, com de connexions amb el centre de la península.

Cortés ha estat acompanyat en la seva presentació pel candidat de la formació per Barcelona, Jaume Asens, que ha fet una crida al vot útil cap als Comuns enfront de formacions com Esquerra o el PSC, que diu que canvien de direcció segons els seus interessos postelectorals, posant com a exemple el pacte del PSC amb el Partit Popular a l'ajuntament de Tarragona.

El candidat per Tarragona ha acabat definint la seva candidatura com a transversal i integradora de diferents opcions.