El PSC confirma les llistes a Salou i Constantí amb actuals regidors als primers llocs


 

El PSC ha donat a conèixer les seves llistes per a les municipals a Constantí i també a Salou. Óscar Sánchez tornarà a ser el candidat a l’alcaldia de Constantí. Així ho ha aprovat, per unanimitat, l’assemblea del PSC. El grup li ha donat confiança per encapçalar una llista que incorpora sis independents i quatre nous candidats respecte a la proposta que li va donar l’alcaldia ara fa 4 anys.

A més a més de Sánchez, també repetiran Dolors Fortuny i Vicenç Maceira com a números 2 i 3, respectivament, i Jordi Pérez al 5è lloc de la llista. Entre els primers llocs, la novetat serà Virginia Bautista al quart lloc. La formació considera que la feina feta durant l’actual mandat avala la continuïtat del projecte socialista i esperen revalidar l’alcaldia amb una llista amb experiència i joventut.

A Salou els socialistes han fet pública la llista amb la qual concorreran a les municipals. Al costat de David González com a alcaldable hi seran l’actual regidor d’esports, Dani López, i la regidora de Benestar Social i Serveis, Estela Baeza. Una de les novetats de la candidatura és Yeray Moreno que ocuparà el quart lloc com a independent.

A més a més d’ell, la llista també conté 5 independents més i quatre noves incorporacions. El PSC de Salou també presentarà Beatriz Morer i Andrés Celiméndiz, dos històrics del partit que seran número 5 i 6, respectivament. Per la seva part, l’anterior alcaldable, Toni Brull, tancarà la llista.