Josep Rull podria ser el cap de llista de Junts per Catalunya per Tarragona a les eleccions generals del 28-A

La majoria dels sis partits polítics amb representació per Tarragona repetiran candidat de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril. De fet, segurament 5 de 6 repetiran cap de llista.

Qui repetirà? De moment tenim confirmat ERC en la figura de Jordi Salvador, i el PSC que en el Congrés Nacional d’aquest passat cap de setmana va tornar a apostar per la figura de Joan Ruiz.

Els que probablement repetiran: En Comú Podem en la figura de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el PP que tornaria a apostar pel tarragoní Jordi Roca i probablement Ciutadans, amb Sergio del Campo, tot i que ha de fer primàries aquest cap de setmana i hi ha una altra candidata, Maria Luisa Diaz, d’Altafulla.

I la gran sorpresa la podríem trobar en la llista de l’antiga Convergència. Ferran Bel passaria de cap de llista a número 2, i el número 1 l’ocuparia Josep Rull, l’exconseller de Territori actualment en presó preventiva i jutjat al Tribunal Suprem per l’organització del referèndum. I és que la voluntat del partit és que els presos polítics tinguin un paper destacat en aquests comissis.