Jordi Salvador, reelegit com a cap de llista d'ERC de Tarragona per al Congrés

Jordi Salvador repetirà com a cap de llista d’Esquerra Republicana de la demarcació de Tarragona per al Congrés dels Diputats. Laura Castel i Josep Rufà també repeteixen en la candidatura al Senat. Tots ells han estat escollits en el congrés regional del Camp de Tarragona. El 14 de març es coneixerà la llista definitiva, pendents dels candidats de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès.

La militància d’Esquerra del Camp de Tarragona ha reelegit Jordi Salvador com a cap de llista de la demarcació de Tarragona per al Congrés dels Diputats. Salvador ja va ser el número 1 dels mateixos comicis el 2015 i 2016. La número dos serà Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils. La llista definitiva però es donarà a conèixer el 14 de març en el proper Consell Nacional del partit, ara falta acabar de tancar els noms amb la militància de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès. Els republicans creuen que poden aconseguir uns resultats històrics, treient un segon diputat tarragoní.

Pel que fa al Senat Laura Castel i Josep Rufà també repeteixen com a candidats i s’hi afegeixen Raül Franquet, Isabel Sales i Josep Maria Pallàs. El partit ha valorat aquests anys de legislatura com a molt intensos a causa de la situació política que es viu entre Catalunya i Espanya. També han destacat la importància que té la presència de partits nacionals catalans a les dues cambres espanyoles. Sobre la possible irrupció de VOX, Salvador ha destacat que el discurs de l’extrema dreta ja és present al Congrés de la mà de representants del Parit Popular i Ciutadans. A les últimes eleccions els republicans van ser la segona força a la demarcació tarragonina aconseguint un diputat. Al senat el Republicans van aconseguir tres dels quatre sanadors de Tarragona.