Els alcaldes de Salou i Vila-seca esperen portar la proposta ferroviària al govern espanyol abans de les municipals

 

Els alcaldes de Salou, Vila-seca i Cambrils esperen ultimar la proposta ferroviària per presentar al Govern espanyol abans de les eleccions municipals. L'alcalde de Salou, Pere Granados, es pregunta perquè encara no s'ha posat en funcionament el tram ja acabat del Corredor del Mediterrani entre Vandellós i l'estació del Camp de Tarragona.

La resposta no la tenen els alcaldes. Granados, a més, lamenta que reiteradament els Pressupostos Generals de l'Estat no incloguin les partides necessàries pels projectes vinculats al Corredor del Mediterrani i a les seves poblacions, com el desmantellament de les vies de la costa o la nova estació de Salou-Port Aventura. Coincidint amb una compareixença conjunta dels alcaldes de Salou, Vila-seca i Cambrils per la presentació de les activitats juvenils del 2019, les reivindicacions ferroviàries han tornat a aflorar, poques setmanes abans de la tanda d'eleccions. I seguiran treballant, ha dit Josep Poblet. L'alcalde de Vila-seca ha assegurat que abans de les municipals traslladaran junt amb la Generalitat, la proposta de futur ferroviari al Govern espanyol.

Poblet assegura que l'acord amb Generalitat i el Pacte Ferroviari del Camp de Tarragona es manté intactes, i que només falta ultimar alguns detalls de la proposta. L'actualitat però, ha assegurat Poblet, està obstaculitzant les reunions que han d'ultimar la unificació del criteri amb el Govern per presentar-se a Madrid. La convocatòria d'eleccions generals, a més, no ho posarà fàcil.