Demostració de força del municipalisme a les portes del judici pel Procés

Demà comença el judici del Procés al Tribunal Suprem. El territori n'estarà pendent, i per això, alguns dels alcaldes que es van implicar directament als fets de l'1 d'octubre han participat aquest cap de setmana a l'acte de l'Associació Catalana de Municipis a l'Ajuntament de Barcelona. Obert també al PSC i als Comuns, la cita tenia una fita clara: demanar diàleg amb el govern espanyol i exigir un judici del Procés just i imparcial.

Mig miler d'alcaldes i alcaldesses catalans de diferents partits, junts a les portes del judici pel procés. Amb un missatge únic: demanar un judici just i la llibertat dels presos durant la celebració de la vista oral al Tribunal Suprem. El manifest el signen però un miler d'alcaldes independentistes com els de Valls, Torredembarra, Montblanc o l'Espluga. També socialistes i dels comuns, tot i que cap dels destacats al Camp de Tarragona.

Segons l'Associació Catalana de Municipis l'assistència de 500 alcaldes de partits polítics diferents demostrar la transversalitat de la convocatòria. I amb una idea clara: la petició a Pedro Sánchez del retorn al diàleg com a única manera de fer política.