Tot a punt per l'arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient

Últims preparatius per rebre Ses Majestats Reis d’Orient. Demà repartirán il·lusió a tots els infants. A Tarragona com cada any Melcior, Gaspar i Baltasar  arribaran per mar al Serrallo. Un format que l’any passat va funcionar força bé. La Cavalcada està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 400 persones voluntàries. A més es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a persones celíaques.

A Salou, els Reis arribaran, com és tradició, per mar a les sis de la tarda a l’espigó del Moll. Al port esportiu seran rebuts per l’alcalde i la corporació municipal, que els entregaran la clau màgica que obre les portes dels domicilis salouencs perquè puguin deixar-hi els regals. Des d’allà arrencarà la cavalcada, que recorrerà els principals carrers del municipi i que arribarà, com a novetat, fins a la Torre Vella.

A Vila-seca, aquest balcó col·locat al Castell del municipi és la principal novetat de la cavalcada dels Reis d’enguany. Des d’aquí, Ses Majestats saludaran tots els nens i nenes, tot un esdeveniment que podran veure en directe per TAC12 aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda. Serà el segon any que els Reis arriben als jardins del castell i la segona vegada també que aquesta casa retransmet aquest acte, que serà tot un espectacle.

A Valls, els Reis arribaran en tren i ho faran a dos quarts de set a l’estació. Aquesta vegada, però, la cavalcada comptarà amb un rei Baltasar de veritat i no serà una persona amb la cara pintada de negre. I és que Valls s’ha sumat a la campanya impulsada per l’entitat ‘Casa Nostra, Casa Vostra’.  La cavalcada començarà a la plaça de l’Estació i, després de recórrer el centre del municipi arribaran fins al Pati on l’alcalde els lliurarà les claus de les ciutats.

A Torredembarra, un any més veuran com Ses Majestats arriben al municipi per mar. Serà a les sis al Passeig Marítim i des d’allà començarà la rua per Baix a Mar. Ses Majestats també passaran per Clarà i pel centre del municipi, fins arribar a la plaça del Castell, on rebran les claus de la vila i repartiran regals.

A Montblanc, la cavalcada de Reis començarà, de nou, a l’avinguda Doctor Folch per enfilar després la muralla de Sant Jordi. Des d’aquí passaran pels principals carrers per acabar a la plaça Major. Els reis arribaran acompanyats dels seus patges i carregats de regals. Aquesta cavalcada té, com a peculiaritat, que supera els 100 anys d’història.

Els Reis Mags també arribaran a Constantí i ho faran a la plaça de les escoles Velles. Des d’allà començarà la cavalcada que recorrerà diferents carrers del municipi. Com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar esperen que els nens els acompanyin durant tot el recorregut i repartiran quilos i quilos de caramels. Després de la cavalcada, repartiran els regals per les cases del municipi.

A Altafulla, la cavalcada arriba plena de novetats. Els Reis Mags estrenen noves carrosses, que incorporen il·luminació LED. La rua començarà a la plaça dels Vents i acabarà a la plaça del Pou. Serà en aquest indret on els nens podran entregar les cartes d’última hora i rebran, com a obsequi, la mascota dels Jocs Mediterranis, el Tarracus.

A l'Espluga de Francolí els Reis d'Orient arribaran a les 6 de la tarda per la carretera de Poblet, en cavalcada acompanyats de grallers i tambors fins al centre del poble on seran rebuts a l'Ajuntament i faran l'adoració al naixement a l'església Vella. Després participaran a la recepció del municipi al Teatre del Casal. Melcior, Gaspar i Baltasar acabaran la nit repartint els regals, casa per casa.