Tarragona espera una Grossa de Nadal que mai ha arribat

Un any més arriba un dels dies més especials de les festes, el sorteig de la Loteria. Hem anat a l’administració número 21 de Tarragona que l’any passat va repartir un pessic del segon premi per saber com es viuen les hores prèvies al sorteig.

Ritme frenètic a l’administració número 21 de la Plaça Corsini de Tarragona. Cues de gent que a falta de menys de 24 hores pel sorteig de la Loteria de Nadal encara busquen algun dècim qui sigui l’afortunat amb algun dels premis. Ara fa un any aquesta administració, Cal Panxo, repartia 125 mil euros d’un dècim que havia estat agraciat amb el segon premi. Això ha fet millorar les vendes en aquest local.

De mitjana cada tarragoní s’ha gastat 200€ en aquest sorteig. És una de les demarcacions on la població menys hi inverteix. Tot i això costa trobar gent que no tingui a casa seva algun dècim, alguns fa mesos que els tenen.

Tot i que aquí no invertim massa en Loteria sí que som supersticiosos com a la resta de lloc.

Però la sort no ha arribat mai del tot a Tarragona. Àvila, Zamora i Tarragona són les úniques províncies d’Espanya on mai ha caigut la Grossa de Nadal. Veurem si aquest any arriba. Els que si han arribat són els quatre bombos de la sort al Teatro Real de Madrid que ja estan a punt perquè els nens de San Ildefonso comencin a cantar.