Unitat i fermesa: Continua la ronda de contactes entre els alcaldes del pacte ferroviari

Continua la ronda de contactes que l’alcalde de Reus va iniciar a finals del mes passat entre els alcaldes que van signar el pacte territorial sobre els trens. Avui Tarragona i Reus s’han reunit amb l’alcaldessa de Cambrils. De la trobada n’ha sortit el mateix missatge, màxima unitat en el document acordat sobre les infraestructures ferroviàries que entre d’altres preveu l’estació intermodal de l’aeroport.

El territori continua manifestant la seva unitat per reclamar a Foment que assumeixi els acords territorials en matèria ferroviària. Els alcaldes de Tarragona i Reus s’han reunit amb l’alcaldessa de Cambrils per mostrar un cop més que l’estació intermodal al sud de l’aeroport és una infraestructura imprescindible pel desenvolupament social i econòmic del Camp de Tarragona.

Els alcaldes han expressat que faran tot el que faci falta perquè l’acord ferroviari tiri endavant. Es mostren confiats que Foment els farà cas. No entendrien que no se’ls escoltés quan és una reivindicació de tot un territori.

També han recordat que en el document que van acordar no defineixen de quina manera ha de ser l’estació i que no posen condicions de si ha de ser més o menys gran, però recorden que és impossible renunciar a la intermodalitat.

La ronda de contactes seguirà amb Salou i acabarà amb Vila-seca. A finals d’aquesta setmana els cinc municipis implicats es reuniran amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat. I a principis de l’any que ve està prevista una reunió amb el Ministre de Foment.