Un Nadal farcit d'activitats al territori

 

Un Nadal per Compartir. Aquest és el lema que presideix la imatge gràfica de les activitats programades per aquest Nadal per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona amb un cartell promocional realitzat per persones amb diversitat funcional de la Fundació Topromi.

La ciutat acollirà enguany 140 actes repartits per diferents barris, amb especial atenció a les activitats musicals. I és que la música es vol que sigui el tret diferenciador d'un comerç tarragoní que un any més s'ha implicat en la promoció d'aquestes dates nadalenques.

A Valls, per la seva banda, el cicle d’activitats nadalenques s’iniciarà aquest divendres amb l’encesa de l’enllumenat ornamental de Nadal, amb la participació dels Nans de Valls. En total, una quarantena d’entitats s’han apinyat per programar un total de 130 activitats que es desenvoluparan durant les festes. Hi destaquen el tradicional mercat de Nadal amb aviram viu el cap de setmana del 15 i 16 de desembre o les representacions dels Pastorets al Teatre Principal i del Pessebre Vivent al Barri Antic.
 
A Montblanc, els comerciants començaran la campanya de nadal el proper dilluns i s’allargarà fins al 19 de gener. Els dies forts seran el 21 i 22 amb actes per al public familiar. Hi haurà, per exemple, cercavila itinerant pels carrers de la vila, xocolatada i cantada d'havaneres de la mà de la Coral Flor de Lis. A més, coincidint amb la campanya de nadal ja s’ha posat en marxa una nova aplicació mòbil per facilitar l'aparcament de vehicles a les zones blaves. Permet als usuaris, a través de geolocalització, poder estacionar a qualsevol aparcament de la vila.