Alcover viu la 16a edició de la Fira de Bandolers amb més de 50 actes

I on també hi ha hagut fira aquest cap de setmana ha estat a Alcover, que ha viatjat novament al seu passat bandoler amb novetats com la nova zona de taberna. Hi hem anat per visitar un recinte firal d'època, farcit d'espectacles i recreacions de la vida dels Bandolers.

L’artesania, la gastronomia i les representacions teatrals han estat la tònica dominant d’aquest cap de setmana a Alcover. La setzena edició de la Fira de Bandolers ha omplert els carrers del municipi de l’Alt Camp de paradetes i gent vinguda d’arreu del territori. Enguany amb la novetat de la Gran Taverna dels Bandolers a la plaça Nova, indret que s’ha convertit en el centre neuràlgic de la fira.

El mercat d’artesania ha comptat amb 300 metres de recinte i 130 paradistes amb diferents ofertes de productes gastronòmics i artesanals. Però pels carrers d’Alcover també es podia gaudir de les representacions teatrals relacionades amb les trifulgues bandoleres i la vida en aquella època. Totes les actuacions s’interpretaven en diferents indrets i hores, guardant una relació entre sí i culminant amb la representació final que es feia a la nit.

Un dels altres actes més multitudinaris del cap de setmana a Alcover va ser la Baixada d’Ornis on els veïns van baixar amb les seves andròmines.