El Banc dels Aliments operarà des d'una segona seu al setembre

El Banc dels Aliments a les comarques de Tarragona obre una nova etapa amb una segona seu. Es tracta d’una nau al polígon industrial de Riu Clar que duplica la presència de la fundació al territori amb l’objectiu de redistribuir les càrregues de treball.

Després de 25 anys operant exclusivament des de Reus, ara el Banc divideix la seva activitat. D’aquesta manera, el nou equipament de Tarragona assumirà la distribució a les entitats del Baix Penedès, la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès, i des de Reus s’abastirà a la resta del territori. Un nou espai que permet també posar fi a alguns problemes logístics.

L'entitat ha fixat en l'1 de setembre la data perquè la nau comenci a operar a ple rendiment. Per això, caldrà muntar totes les prestatgeries, i fan una crida al voluntariat per garantir tota l'activitat del nou equipament.

MENYS DINERS DES DE LES TARGETES MONEDER

Una activitat que a més ara compta amb menys suport econòmic i més volum de feina, després que l’1 de gener d’enguany s’implementessin les targetes moneder. Diuen que aquest model deixa sense cobertura persones sense càrrega familiar. La nova nau, amb una superfície d’uns 1.800 metres quadrats, té el volum suficient per garantir el futur del Banc dels Aliments. Fins i tot, diuen, podria assumir l’activitat de la seu a Reus si fos necessari.