Els periodistes premien les retransmissions castelleres de TAC12

Unes retransmissions castelleres dutes a terme amb un equip de periodistes especialitzats i amb un desplegament tècnic a l'abast de les grans cadenes. Aquestes són les qualitats per les quals els membres del Col·legi de Periodistes de Tarragona van atorgar aquest dijous el premi Petxina Km.0 a les retransmissions castelleres de TAC12.

Ho van fer en el marc de la gala anual de l'òrgan, coneguda com la Festa de les Petxines. Un premi, el de Km.0, que reconeix cada any un producte periodístic de proximitat i amb vocació de servei al territori. També hi estaven nominats en aquesta ocasió Ràdio Cambrils i el Diari Més.

El guardó va ser recollit per part de l'equip que cobreix la informació castellera i fa possibles les retransmissions, que va mostrar el seu agraïment per ser distingits per part dels companys de professió.

PETXINA DAURADA

Una gala en què també es va reconèixer amb la Petxina Daurada la trajectòria de més de 40 anys a la professió de la periodista Berta Ramos, molt vinculada a la Universitat Rovira i Virgili i el seu equip de comunicació des dels seus inicis.

PETXINES OBERTA I TANCADA

La gala també va repartir els habituals guardons a les fonts informatives que han afavorit o han entorpit el treball dels periodistes durant l'últim any. En aquest sentit, la Petxina Oberta va ser per al departament de comunicació de la URV i la tancada per al de PortAventura.