Dilluns de "normalitat" a les vies del Camp de Tarragona

Dilluns de normalitat generalitzada als trens que passen pel Camp de Tarragona. De fet, aquest diumenge a la tarda els combois ja van començar a funcionar de forma regular amb alguns retards després de la mobilitat caòtica arreu de Catalunya arran del robatori de coure a Montcada Bifurcació i de dos incendis als túnels de Barcelona.

Un episodi que avui encara cuejava a bona part del país, però que no s'ha fet notar al Camp de Tarragona més enllà dels retards habituals i un de més significatiu: el de dues hores en un tren de l'R15.

Aquest sortia des de Casp en direcció Barcelona i no ha pogut complir el seu horari habitual pels retards en la jornada electoral, ja que no es va poder dur a terme la rotació a temps. Un inconvenient que ha acabat afectant moltes persones que han confiat en aquest tren.

retards_renfe.jpg

Els retards, que no són només cosa d'ara, continuen enfadant els usuaris, que ja estan acostumats, però, a aquesta inconveniència. Paradoxalment, un cop al tren, els viatgers han estat més còmodes que de costum, perquè part de la població ha prescindit d'aquest mètode de transport i els vagons anaven més buits.

Renfe i Adif han habilitat un pla de mobilitat alternativa per a les vuit línies catalanes afectades, mentre es continua investigant el robatori de coure que podria tractar-se d'un acte enfocat a incidir en el resultat de les eleccions. Les línies més afectades, l'R4 Nord i l'R3, podrien trigar dos mesos a recuperar la normalitat.