Junts presenta una llista representativa de tota la demarcació

Fotografia de família aquest dimarts a la Rambla Nova de Tarragona de la llista de Junts per a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig. Sota el lema Puigdemont per Catalunya, la formació afronta els comicis amb la intenció d'obrir una nova etapa tant a Catalunya coma la demarcació de Tarragona representada pel retorn de l'expresident català un cop passades les eleccions.

Ho farà amb una candidatura que, diuen, representa totes les comarques tarragonines.

Al capdavant hi serà l'actual portaveu del grup parlamentari, l'ebrenca Mònica Sales. Al seu costat, sobresurt la figura com a independent del gestor cultural tarragoní Jordi Bertran com a número 2. Entre els altres noms que encapçalen la candidatura també destaquen noms com el de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, com a número 6 o la regidora montblanquina, Núria Besora al número 7. La llista la tanca el company de Besora al consistori i exalcalde de Montblanc, Josep Andreu.

Una candidatura que, diuen, ha de ser garantia perquè el territori torni a ser un motor del país.

100 ENTREVISTES

En aquest sentit, Sales ha anunciat que en les pròximes setmanes es marquen l'objectiu d'entrevistar-se amb cent persones i entitats de la demarcació relacionades amb tots els sectors de la societat.