La pluja no esguerra els plans de la Setmana Santa

Han estat dies d'anades i vingudes. De vacances per a molts, alguns més llargues i altres més curtes, però el moviment s'ha notat al Camp de Tarragona on s'han registrat ocupacions importants, sobretot a la costa, i això que el temps no ha acabat d'acompanyar. Hi ha jugat un paper molt important el turisme esportiu amb els tornejos que s'organitzen sempre per aquestes dates. És l'inici d'una temporada en què el turisme ha posat el termòmetre, ja a l'avantsala de com anirà l'estiu.

Aparcaments i restauració plens a vessar. Cotxes, furgonetes, caravanes, autobusos… motoristes, i també ciclistes. Qui més qui menys ha sortit de casa aquesta Setmana Santa, amb un inici de temporada que el sector turístic ja dibuixava amb força. També comptaven amb l’aigua, que ha regat bona part del periode vacacional i un cel que ha amenaçat pluja la majoria de dies… rebaixant les expectatives de platja.

Un contratemps, que en canvi han aprofitat molts surfistes per agafar unes quantes onades en plenes vacances. Com un dels grups vinguts d’arreu que hi havia dissabte a la platja de La Pineda, i que combina els valors del Cristianisme amb la pràctica del surf.

RETROBAR-SE AMB AMICS O FER ESPORT

Turisme de costa, i també a l’interior. Retrobar-se amb amics, complir amb les sortides anuals, o canviar d’aires. Tota excusa és bona per descobrir o redescobrir el territori, i és que aquests dies, com ja es preveia, ha imperat el turisme nacional. Els punts més turístics, plens. Bé en grups guiats o bé en itineraris autònoms.

La pràctica esportiva també ha motivat motls desplaçaments. En suma, uns fluxos de gent ja propis de les vacances de Setmana Santa, que també s’han fet evidents pels qui han optat per quedar-se a casa. Amb la temporada turística encetada, fins i tot amb els primers gelats de l’any, el sector turístic ja posa la mirada a l’estiu.