Els comuns volen un canvi de rumb per a Tarragona allunyat del Hard Rock

Posada de llarg aquest dimarts de la candidatura de Comuns Sumar a la demarcació de cara a les eleccions del pròxim 12 de maig. Una llista que serà encapçalada per la vendrellenca Yolanda López, actual diputada al Parlament i antiga representant de Podem a les llistes. Ho farà acompanyada de l'exregidor vila-secà Mario Téllez.

Tots dos han posat l'accent en la seva presentació en la proposta d'un futur per a les comarques de Tarragona diferent al que han plantejat els darrers governs de la Generalitat. Per fer-ho, aposten per una millora de la mobilitat i dels drets socials que s'allunyi de projectes com el de Hard Rock.

A FAVOR D'UN REFERÈNDUM

Els dos caps de llista tarragonins han estat acompanyats per la candidata dels comuns a la presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach. La líder de la formació ha valorat la proposta feta aquest dimarts pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, d'un nou referèndum d'autodeterminació.

En aquest sentit, Albiach defensa que els catalans puguin votar la seva relació amb la resta de l'Estat, però sempre després d'una negociació amb l'estat en diferents matèries com, per exemple, les infraestructures.

DEFENSA DE L'HABITATGE

Albiach també ha anunciat a Tarragona la voluntat dels comuns de crear una unitat de defensa del dret a l'habitatge que vetlli per les bones pràctiques en aquest àmbit i que lluiti per evitar-ne de nocives com l'especulació immobiliària o l'execució de desnonaments.