'No' rotund d'ERC a portar aigua de l'Ebre a la resta de Catalunya

Des d'aquest dijous Catalunya es troba en fase d'emergència per la sequera. El Camp de Tarragona i el Delta de l'Ebre, però, se salven de les mesures més extremes gràcies a l'Ebre. Ha estat amb aquest anunci, però, que han sortit moltes veus de la resta del país demanant portar aigua ebrenca per a les altres conques internes. A aquestes peticions, 'no' rotund d'Esquerra Republicana del Camp de Tarragona.

DIVERSIFICACIÓ DEL TURISME

La gestió de l'aigua i la sequera precisament és un dels cinc pilars del full de ruta de la nova Federació Regional d'Esquerra al Camp de Tarragona, escollida fa uns mesos. La comitiva s'ha reunit al Teatret del Serrallo, on han fixat les prioritats de treball per als pròxims anys. Una altra d'elles és el turisme. Els republicans parlen de turisme sostenible, però no volen girar l'esquena als creuers.

La gestació de l'àrea metropolitana i la mobilitat sostenible, amb el tramvia com a bandera, són altres de les prioritats. També ho són la descarbonització de la indústria o el progrés de les comarques de l'interior, amb el Parc Natural de les Muntanyes de Prades com a eix central.