9 de cada 10 accions del Pla de Salut del Camp de Tarragona s'han executat o iniciat

Ple al Celler de Vila-seca per acollir la jornada de valoració del Pla de Salut de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. De moment, s'han completat més de la meitat de les 159 accions que contempla aquest document clau per millorar l'atenció, la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.

El pla engloba el període 2021-2025 i també compta amb un 32% d'accions engegades, fet que eleva fins al 87% el total d'accions executades o iniciades.

rsct

La trobada al Celler ha servit per exposar algunes de les experiències més reeixides englobades dins del pla.  Així, la tasca de la Barnahus de Tarragona o la vigilància i la gestió de les malalties víriques transmeses a través dels mosquits han estat alguns dels projectes exposats. Molts d'aquests tenen una característica compartida, la transversalitat.

Altres de les accions exposades destaquen pel seu caire local. És el cas del projecte "Veina't" com a oportunitat per crear xarxes als barris de Ponent de Tarragona o la coordinació entre la farmàcia comunitària i els àmbits assistencials.