El Banc dels Aliments busca voluntaris

Ja fa dies que el Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona treballa intensament perquè el Gran Recapte torni a ser el punt de trobada per totes aquelles persones, empreses i institucions que volen ajudar a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat del territori.

La iniciativa, que enguany arriba a la seva quinzena edició, tindrà lloc el 24 i 25 de novembre.Tot i que fins al 30 de novembre, els ciutadans podran fer donacions econòmiques, serà durant aquests dos dies quan un equip de voluntaris durà a terme la recollida física dels aliments en els diferents establiments. A hores d'ara, ja s'han inscrit gairebé 1.000 voluntaris, però no n'hi ha prou. L'ideal seria arribar als 3.000.

Actualment, la situació que viu l'entitat no és la millor. Les donacions han baixat i falten productes de primera necessitat com l'arròs, els llegums o l'oli d'oliva.

Aquells que ho vulguin, ja es poden inscriure al web del Banc dels Aliments i aportar així el seu granet de sorra en un dels moviments ciutadans d'acció solidària més importants a Catalunya.