La Jove de Tarragona reconquereix el 5d9f al Vendrell

La Jove de Tarragona tenia molt clar quin era el seu objectiu aquest diumenge a la diada de Santa Teresa del Vendrell i el va atacar ja a la primera ronda.

Els del Cos del Bou no van especular i es van enfrontar a la darrera opció de descarregar enguany el 5d9f amb un intent que va haver de treballar des de l'inici, sobretot a la banda del tres, però que la rapidesa espectacular de la canalla lila va fer que el castell tingués el gas suficient per completar-lo per primer cop des del 2019.

No en van tenir prou els d'Adrià Calvet i a la segona ronda van atacar el Gamma Extra ja completat enguany, el 2d9fm. Un castell que va presentar les millors mides vistes gairebé mai amb camisa lila i que van descarregar amb suficiència per a sumar dos castells de la màxima dificultat per primer cop enguany.

Van tancar la millor actuació de la temporada amb el 4d9f i el pd6, acabant gairebé el curs amb un gran regust de boca de cara a l'any vinent.

LA JOVES, AMB EL CAP A SANTA ÚRSULA

Al seu costat, la Joves de Valls va ser prudent davant de la diada de Santa Úrsula d'aquest pròxim diumenge. Els vallencs van descarregar la tripleta màgica, destacant el 3d9f de la primera ronda, que vol pujar un pis més per primer cop a la seva història a la plaça del Blat. D'aquesta manera, van descartar un possible intent de 2d8sf que va planar sobre la plaça Vella, però que finalment van decidir deixar també per diumenge vinent. Van tancar l'actuació amb el pd7f.

Finalment, els amfitrions Nens del Vendrell també van signar la seva millor actuació del curs, amb el 4d8 com a millor castell.