Santa Tecla estranya i Mercè de Gamma Extra

Diada llarga i estranya la que es va poder veure aquest diumenge de Santa Tecla a la plaça de la Font, amb gairebé totes les colles sortint de plaça sense els seus objectius complerts.

LA JOVE ES QUEDA A MITGES

És el cas de la Jove de Tarragona, que tot i signar la segona millor actuació del curs, va marxar de plaça amb la sensació de no haver complert les expectatives.

Una Jove que va tornar a assolir la Gamma extra, aquest cop, però només carregant un 2d9fm del que abans havien fet un intent desmuntat. Els liles el van acompanyar del 3 i el 4d9f i a la ronda de pilars sí que van donar una passa endavant descarregant el primer pd6 dels darrers quatre anys. Tot i això, no van poder provar el seu gran objectiu, el 5d9f.

ELS XIQUETS, LLUNY DE LES EXPECTATIVES

Al seu costat els Xiquets de Tarragona només van poder fer l'aleta a un dels castells de nou, el 4d9f, que va quedar en carregat. Abans havien desmuntat el 3d9f i van acabar l'actuació amb el 3d8.

SPISP COMPLEIX EL PROGRAMA

Els únics que van poder completar el seu programa inicial van ser els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que van completar la tercera clàssica de vuit del curs.

UNA DE FREDA I UNA DE CALENTA PEL SERRALLO

I una notícia positiva pels Xiquets de Serrallo, el primer 7d7 de la temporada, i una altra de negativa, el 2d7 que va quedar en intent. També van descarregar el 5d7.

LA JOVES TAMBÉ TRIOMFA A BARCELONA

I si Tarragona va veure la Gamma Extra, la Mercè de Barcelona ho va fer per partida doble. D'una banda, de la mà de la Joves de Valls, que continua el seu idil·li amb el pd8 emmanillat, que van aconseguir descarregar per tercera vegada aquest curs, fet inèdit en una temporada vermella.

Els vallencs el van completar per a tancar una gran actuació en què abans havien tornat a descarregar la tripleta màgica amb els dos castells bàsics de nou i el 5d8 i arriben al tram decisiu de la temporada amb millors sensacions que mai.

L'altre Gamma Extra que es va veure a la plaça Sant Jaume va ser el 2d9fm descarregat pels Minyons de Terrassa.