Les catedrals de la Vella i els Xiquets marquen un cap de setmana de transició

Amb diverses de les colles del territori agafant aire amb un cap de setmana de descans abans d'afrontar un exigent mes d'agost, el cap de setmana casteller al Camp de Tarragona ha estat marcat per dues diades de rodatge.

LA VELLA RODA A LES VIVENDES

Així es va prendre la Colla Vella la tradicional actuació a la festa major del barri que porta el nom de la colla rosada. Els de Manel Urbano hi van descarregar d'entrada el millor castell del dia, un 5d8 que continuen treballant perquè esdevingui de nou pisos en les pròximes setmanes. A la segona ronda van completar el 2d8f i van tancar l'actuació amb el 4d8 abans de dur a terme diverses proves de castells superiors que haurien de veure la llum aquest mes d'agost.

ELS XIQUETS NO AFLUIXEN AL CATLLAR

I si la Vella va tenir en el 5d8 el seu millor castell, idèntic resultat van tenir els Xiquets de Tarragona dissabte al Catllar, on tot i dur a terme canvis en les alineacions no van rebaixar el bon nivell que estan mostrant en aquest mes de juliol. Els matalassers el van descarregar a la segona ronda després d'haver completat el 3d8 a la primera i van tancar l'actuació amb el 4d8.

Al seu costat els Xiquets de Reus van tornar a les places completant la clàssica de vuit.