Vila-seca i Constantí, majories folgades en temps d'atomització

Entrada triomfal de Pere Segura al carrer Sant Antoni amb una seu de Vila-seca Segura plena a vessar per celebrar la majoria absoluta assolida per l’actual alcalde amb 13 de 21 regidors. En total, 3.900 vots que superen els de l’última majoria viscuda al municipi l’any 2015 quan Josep Poblet es va imposar amb uns 400 vots menys.

Segura afirma que la política de mà estesa que ha caracteritzat l’acció de govern durant l’últim mandat, seguirà sent la tònica dominant. Una manera de fer que des del PSC, que ha sumat un regidor als dos aconseguits el 2019, creuen que ha passat factura a l’oposició.

El partit socialista es consolida com a segona a força a Vila-seca, mentre que a Constantí torna a aconseguir la majoria absoluta per segona vegada consecutiva. La candidatura d’Óscar Sánchez ha perdut prop de 150 vots, fet que no li ha impedit mantenir els 9 regidors dels 13 del plenari constantinenc.

Segura vilaseca 2

El principal partit de l’oposició a Constantí continuarà sent Esquerra Republicana, que s’acosta als millors resultats històrics de la formació assolits el 2015. La candidatura liderada per Joan Reig aconsegueix 3 regidors, els mateixos que tenia.

Dues majories, les de Vila-seca i Constantí que tenen especial mèrit tenint en compte l’atomització política viscuda durant els últims anys arreu del territori.