Esforç majúscul a TAC12 per viure les eleccions de ben a prop

A TAC12 sempre hi som i no podia ser diferent el dia en què estan en joc els pròxims 4 anys als ajuntaments del Camp de Tarragona. Serà una jornada maratoniana de televisió, en una nova aposta per la informació de proximitat i rigorosa. Des de les 9 del matí i fins entrada la nit, trepitjarem col·legis electorals, carrers i seus dels partits per seguir el minut a minut.  Ho farà possible un equip de 40 professionals repartits arreu del territori.

A TOTS ELS DISPOSITIUS

I, atenció, perquè activarem diversos canals de difusió. Tots els detalls i l'última hora es podrà seguir a les xarxes socials de TAC12 i al web. Evidentment, el senyal de televisió, a la TDT i a les plataformes digitals, serà el principal aparador. Ho explicarem tot amb informatius des de les 2 del migdia i amb el plat fort de la jornada: el gran especial del vespre.

Donarà el tret de sortida a les 20 h amb totes les dades i l'anàlisi dels resultats. A partir de llavors, obrirem 10 finestres de connexió amb el Camp de Tarragona i tot s'explicarà des de dos platós.

UNA DESENA DE CONNEXIONS

Eleccions 2

Amb Roser Marquès seguirem l'escrutini i la projecció dels resultats. A poc a poc, pintarem el territori amb els colors dels partits predominants. Poble a poble, coneixerem el repartiment de les forces polítiques. Des d'aquest plató, a més, connectarem amb l'exterior per recollir les primeres impressions a peu de carrer.

L'especial també connectarà amb un segon plató, aquest reservat per a la reflexió i anàlisi amb dues taules de tertúlia. Les moderarà Quico Domènech i n'hi haurà una de periodística i una segona política. La primera la conformarà Eva Pomares, Núria Pérez i Jordi Farré, mentre que la darrera aproparà les valoracions de tres exalcaldes: Josep Fèlix Ballesteros, Josep Poblet i Jordi Castells.

Hi serem amb aquest esforç extraordinari, fins a última hora, quan ja haguem conegut tots els resultats i escoltat les declaracions dels protagonistes. Aquest diumenge, també esculls on informar-te.