Granados acusa Vila-seca d'obstaculitzar l'arribada de l'alta velocitat

Nou xoc entre Salou i Vila-seca, ara en plena campanya i per una qüestió ferroviària. L'actual alcalde de la capital de la Costa Daurada, Pere Granados, carrega contra el govern vila-secà perquè considera que està obstaculitzant el desplegament d'un ramal fins a Salou. Des de Vila-seca, Pere Segura, li demana mirada àmplia.

El meló el va obrir l'actual alcalde i candidat de Sumem per Salou. Des del plató de Tac12, Pere Granados lamentava que perilli l'arribada de l'alta velocitat a la futura estació de Salou-PortAventura. Granados assegura que s'estan posant obstacles a la construcció d'un traçat de 2 quilòmetres que els aproparia al Corredor Mediterrani. Sense pèls a la llengua, apuntava directament a Vila-seca.

L'actual batlle vila-secà i aspirant a revalidar el càrrec li ha respost des de la mateixa cadira. Pere Segura considera que cal entendre la mobilitat del territori en conjunt i no només des de l'interès local.

A L'ESPERA DEL PDU DE HARD ROCK

L'altre front obert entre els dos Ajuntaments és la fiscalitat de Hard Rock, és a dir, el repartiment dels impostos entre uns i altres. Està aparcat a l'espera de l'aprovació del Pla Director Urbanístic que podria arribar aquest estiu.