AEHT vol posar remei a la falta de formació turística amb una nova escola

Les dependències de l'empresa Francesc Tomàs Llobet acullen la nova escola de formació de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona, l'AEHT, que amb la inauguració assoleix un dels seus grans objectius.

Des d'aquesta setmana, s'hi duran a terme una vintena de cursos amb participació d'entre 150 i 200 alumnes que podran millorar les seves capacitats en matèria culinària, de recepció, de màrqueting o de fotografia gastronòmica.

Més enllà dels tallers que duraran entre un i tres dies, l'aula també podrà ser utilitzada pels associats i els patrocinadors AEHT.

AEHT escola 2023

El pla formatiu de l'AEHT respon a les necessitats reals del sector turístic, que s'ha trobat amb problemes a l'hora de trobar personal qualificat des de la recuperació postpandèmica.

Els cursos que es faran aquí volen ser complementaris a la formació professional i universitària del territori per tal d'atreure talent.

L'escola de formació de l'AEHT s'inaugura en un moment clau, ja que el sector pronostica que aquest 2023 pot ser l'any en el qual se superin, definitivament, tots els vestigis de la pandèmia, donant lloc a una temporada alta històrica.