El Trapezi omplirà els carrers reusencs de circ

El circ tornarà a fer-se amb els carrers de Reus aquesta primavera. El Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, es podrà gaudir a la capital del Baix Camp d'aquí a un mes, del dimecres 10 de maig al diumenge 14. Seran una cinquantena d'espectacles d'una quarantena de companyies les que es podran gaudir en múltiples espais, ja que la senya d'identitat del festival és combinar espais interiors i exteriors.

En aquest sentit, enguany hi haurà dues carpes, al parc de Sant Jordi i a la plaça Borrell. Destaquen altres espais exteriors, com la Palma, la plaça de Prim o la plaça del Mercadal. Tampoc es deixaran de banda els teatres reusencs, ja que el Fortuny i el Bartrina acolliran espectacles.

Hi haurà formats per a tots els gustos: petit, mitjà i gran. La nova direcció artística del Trapezi ha buscat la qualitat i el virtuosisme. També s'ha treballat amb la voluntat de mantenir la quota internacional i potenciar la nacional, a més de respectar la quota catalana, de manera que es donen oportunitats als artistes locals que sovint no tenen més remei que buscar-se la vida lluny d'aquíLes entrades ja es poden adquirir al web www.trapezi.cat.