El PrimaverArt tornarà a portar les arts escèniques als carrers del Morell

El PrimaverArt del Morell apostarà enguany pel minimalisme en el nombre d'escenaris i trepitjar el carrer tant com es pugui en la seva vuitena edició. Fins a 14 companyies, la majoria d'elles catalanes, tot i que amb una d'argentina i una de castellana, participaran en la mostra d'arts escèniques al carrer. Amb tot, una quinzena d'espectacles que es repartiran entre el dijous 13 i el diumenge 16 d'abril.

L'aposta de l'Ajuntament del Morell pel festival està cada cop més consolidada. L'objectiu és esponjar l'oferta cultural durant l'any i treure-la més sovint de teatres i auditoris. Música, dansa, teatre i circ al carrer a l'inici de la primavera; una combinació que funciona i que al Morell té els clowns com a caps de cartell. Tot plegat en una proposta que vol defugir de grans produccions.

Cinc seran els espais del PrimaverArt d'aquest 2023. Les arts escèniques es podran gaudir a la plaça Maria Mercè Marsal, a la plaça Francesc Macià, al pati de l'escola Ventura Gasol i a la plaça Era del Castell; a més, els foodtrucks s'ubicaran al pati del centre de Gent Gran.