El sector turístic arrenca la Setmana Santa amb força

Els passejos marítims de Salou i La Pineda evidencien que ja han arribat els primers turistes de la temporada. Una imatge que augura una Setmana Santa molt bona per al sector, que espera superar les xifres de l'any passat, quan l'ocupació mitjana va arribar al 85%.

L'estabilitat de la previsió meteorològica pot propiciar que així sigui i, tot i que el termòmetre encara no supera els 20 graus, alguns ja s'han atrevit a banyar-se al mar. S'espera que el gruix de visitants no arribi fins dijous o divendres, de moment, els que ja hi són valoren la tranquil·litat d'aquests dies.

tURISME SETMANA SANTA

Tot i que la majoria de turistes són d'interior, es comença a notar la presència de gent vinguda del Regne Unit, Bèlgica o IrlandaLa incertesa econòmica ha tingut un efecte directe sobre els pressupostos familiars. És per això que s'ha notat una reducció de les estades. Alguns opten, fins i tot, per una visita fugaç per gaudir de l'oferta d'oci nocturn de Salou. 

L'arrancada de la Setmana Santa confirma les bones previsions del sector turístic, que espera fregar el 100% d'ocupació a finals de setmana.