Una trentena d'especialistes en higiene bucodental s'incorporen a l'Atenció Primària

Els equips d'odontologia dels diferents Centres d'Atenció Primària i Àrees Bàsiques de Salut del Camp de Tarragona tenen des del mes de desembre un reforç cabdal per tal de complementar el servei. Són els 33 nous higienistes bucodentals que s'ha incorporat a la plantilla sanitària pública. La principal funció d'aquests professionals és la de prevenir i promoure la salut bucodental així com fer el seguiment i tractament preventiu de càries i altres patologies de baixa complexitat.

Un servei destinat a tota la població, però amb especial atenció a diferents col·lectius com els infants i adolescents, les dones embarassades i les persones en situació de vulnerabilitat econòmica. L'objectiu, promoure uns hàbits que permetin evitar problemes majors.

Una incorporació que s'engloba en la intenció del govern de complementar l'Atenció Primària amb nous àmbits fins ara deficitaris.

D'aquesta manera fins al 2025 tots els CAP de la regió sanitària incorporaran professionals com fisioterapeutes, psicòlegs i nutricionistes entre d'altres.