L'Aeroport tindrà aquest estiu 23 rutes a 7 països diferents

23 rutes a 7 països diferents operades per 6 aerolínies. És l'aposta de l'Aeroport per a la temporada estiuenca que comença el 26 de març amb l'objectiu de tornar a les xifres d'activitat prepandèmiques. El primer vol serà a Paris Orly i l'operarà Vueling, que s'estrena al Camp de Tarragona amb una ruta inèdita fins ara.

L'altre itinerari nou serà a l'aeroport de Weeze, a tocar de Düsseldorf. Tot plegat, ha de servir per omplir el milió de seients que oferiran les aerolínies per aquesta temporada d'estiu.

Els països amb més rutes seran el Regne Unit, amb 14, Irlanda, amb 3 i Bèlgica, amb 2. França, Alemanya i Països Baixos tindran un itinerari cadascú. Pel que fa als vols interiors, només n'hi haurà un de moment, el de Palma de Mallorca.

Aeroport 2023

aeropor 2 2023

AENA obre la porta a incorporar més rutes durant la temporada. El director de l'Aeroport també s'ha referit al desbloqueig de l'ampliació del Prat acordada en les negociacions per l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. Juan Crespo considera que és un projecte compatible amb el futur de l'Aeroport.

Crespo també ha assegurat que l'Aeroport està preparat per créixer i que té una capacitat de fins a 2,5 milions de passatgers.