Així serà la nova estació de Reus - Bellissens

Com una estació totalment adaptada a l'entorn i que permetrà un accés directe al sud de la capital del Baix Camp i a grans equipaments com l'Hospital Sant Joan i el campus universitari de la URV. Així han presentat els màxims responsables d'ADIF i del Ministeri de Transports el projecte de la nova estació Reus - Bellissens, que s'espera pugui estar operativa l'any 2025.

D'aquesta manera, la xarxa de Rodalies del Camp de Tarragona comptarà amb una nova estació equidistant tant de l'actual estació de Reus com de la de Vila-seca i de la nova estació intermodal, el projecte de la qual es troba ara mateix immers en la redacció de l'estudi informatiu. Des d'ADIF han destacat la necessitat d'aquesta nova infraestructura, i que podria esdevenir la principal estació de la capital del Baix Camp en les pròximes dècades.

Una nova estació que suposarà una inversió, provinent en gran part dels fons Next Generation, de nou milions d'euros, dos més del que estava previst en un inici.

NOU PAS INFERIOR

En paral·lel es construirà un nou pas soterrat que la unirà amb el campus universitari i l'Hospital Sant Joan. Aquest tindrà un pressupost de dos milions d'euros i serà finançat per l'Ajuntament de Reus. Des del consistori reusenc destaquen la importància del nou equipament per a una zona en expansió de la ciutat.

TAMBÉ PARADA DEL TRAMCAMP

Un nou pol d'atracció de viatgers que des de la Generalitat també han mostrat aquest dimecres la seva voluntat que esdevingui un punt important per al futur tramvia del Camp de Tarragona en el seu recorregut entre Tarragona i Reus.