Els sindicats avalen l'acord pressupostari

Com un pas endavant per a la millora de diferents sectors, tant socials com productius. Així valoren des dels dos principals sindicats l'acord per als pressupostos de la Generalitat presentat aquesta setmana.

Des de la UGT valoren que els comptes recullen els acords arribats amb el govern per tal d'augmentar les ajudes socials com els 800 milions d'euros per l'Índex de Renda Garantida, que recorden feia deu anys que augmentava i que ara ho farà en un 8%. També la renovació del Pacte Nacional per a la Indústria i les noves ajudes en matèria de formació.

Pel que fa a les inversions al Camp de Tarragona, destaquen les destinades als àmbits sanitari i educatiu, a més dels avenços cap a la descarbonització de la indústria. En el mateix sentit es manifesten des de CCOO. Valoren l'esforç negociador fet per part dels agents socials.

ESCÈPTICS AMB HARD ROCK

Pel que fa al projecte de Hard Rock, des dels dos sindicats remarquen la importància que pot tenir pel territori, però no hi veuen grans avenços, sobretot per la manca de partides pressupostàries per fer-lo realitat.