Els pressupostos de la Generalitat contemplen 112 milions d'inversió al Camp de Tarragona

PANTALLA PRESSUPOST GENE

Avui s'ha conegut la xifra exacta que preveuen els pressupostos de la Generalitat per al Camp de Tarragona després de l'acord a què van arribar ahir Esquerra i el PSC. La inversió prevista per les nostres comarques és de 112 milions d'euros, una xifra que no dista gaire de la de l'any passat.

Les principals apostes són: l'hospital Joan 23, més de 10 milions d'euros per a les obres que han de transformar el centre i on s'invertiran 177 milions fins al 2026. El Fòrum de la Justícia: 75 milions; també un milió per a l'alberg juvenil a la Ciutat de Repòs i Vacances.

Destacàvem que la Conca de Barberà és on més creix la inversió respecte a l'any passat i l'explicació la tenim en la construcció del polígon LOGIS Montblanc, on s'ha d'instal·lar Bonpreu. També hi veiem gairebé SET milions per les obres que s'estan fent per canalitzar el barranc de Barenys a Salou, i inversió també per la gestió del Museu Casteller per obrir-lo enguany.

A més, hi trobem les obres que s'estan fent per construir la comissaria dels Mossos d'esquadra a Torredembarra per donar cobertura a la zona del Baix Gaià. Tant Esquerra com el PSC es faciliten per l'acord i per poder tirar endavant inversions importants per al territori.