Poblet ja exerceix al Consell Social de la URV

El paranimf del rectorat de la Universitat Rovira i Virgili ple a vessar d'autoritats de tots els àmbits, tant polítics com socials, per donar la benvinguda a la comunitat universitària a una de les figures més destacades de les darreres dècades al territori. Josep Poblet ha pres possessió del seu nou càrrec al capdavant de l'òrgan de participació de la societat en la universitat rellevant, Joan Enric Carreres, que ostentava el càrrec després de la defunció, l'any 2021, de Joan Pedrerol.

Un Poblet que ha volgut posar en relleu la importància de la universitat en el desenvolupament del territori on està assentada. També ha qualificat la seva nova tasca com un repte il·lusionant que l'ha fet tornar a la vida pública gairebé quatre anys després de deixar l'alcaldia de Vila-seca i la presidència de la Diputació.

DESTAQUEN L'EXPERIÈNCIA DE POBLET

Des de l'equip rector de la URV han destacat la importància de comptar amb una figura com la de Poblet després d'una etapa d'interinitat al Consell Social.

L'acte de presa de possessió ha estat presidit pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, qui ha valorat l'experiència de Poblet en l'àmbit municipal per poder-la traslladar al seu nou càrrec.

Poblet ocuparà la presidència durant els pròxims quatre anys d'un ens format per quinze membres, sis dels quals representants de tots els col·lectius de la comunitat universitària, i els altres nou, persones representatives de la societat.