Record per a les víctimes d'IQOXE tres anys després de l'explosió

Un centenar de persones s'han concentrat davant del centre cívic de Torreforta per commemorar el tercer aniversari de l'accident d'IQOXE.

La convocatòria de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona ha posat el focus en el record a les tres víctimes mortals i els ferits, així com el suport a les famílies, encara pendents de processos judicials.

Durant l'acte, s'ha llegit un manifest en el qual s'ha titllat de lamentable el fet que IQOXE no hagi arribat a un acord amb les famílies afectades.

Manifest 2023

La lectura també ha posat èmfasi en la feina que s'ha fet des de llavors pel que fa a l'evolució del PLASEQTA, subratllant la importància de la realització del simulacre del passat novembre, que valoren com un èxit de participació ciutadana.

Les Associacions de Veïns defensen, però, que falta feina per fer i que la ciutadania vol estar informada de totes les incidències que puguin afectar la seva salut.

L'acte, que ha comptat amb el suport dels ajuntaments de Tarragona, Vila-seca i Constantí, ha acabat amb un minut de silenci en record de les víctimes.