La presidenta de la Diputació demana més consens al territori

 

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha fet balanç del darrer any i també ha tret conclusions del mandat que està a punt de tancar. En una trobada amb els periodistes, ha destacat, especialment, el consens polític assolit en el dia a dia de la institució i també per tirar endavant projectes estratègics. 

De l'actual mandat, la presidenta de la Diputació es queda amb la imatge de la presentació del nou projecte de la Savinosa. Li agradaria que aquests els pactes de territori i l'acord entre formacions polítiques fossin més habituals. 

Projectes com l'arribada de Hard Rock a la Costa Daurada. Justament, a la Diputació, a diferència d'altres institucions, es va aprovar per unanimitat la declaració institucional en defensa de la inversió. Noemí Llauradó considera que serà rellevant per desestacionalitzar l'activitat turística, però adverteix que no s'han de posar tots els ous al mateix cistell.

UN NOU MODEL PER A L'AEROPORT

Confia que Hard Rock podrà tirar endavant quan tot estigui en regla i remarca que el projecte d'ara ha canviat molt respecte a la idea inicial del complex de casinos. La presidenta de la Diputació també voldria que canviés el model de gestió de l'Aeroport. Voldria que l'Estat en transferís la competència al territori.