Vicenç Ferré al·lega pressions internes que motiven la seva marxa de la DO Tarragona

Les pressions internes en el si de l’equip administratiu i del consell regulador de la DO Tarragona han motivat la renúncia del seu president. Vicenç Ferré va pressentar la seva carta de dimissió en l’última junta després de constatar l’oposició de bona part dels consellers de l’entitat al trasllat de la seu física de la DO de Valls a Tarragona. El projecte de l’equip del ja expresident preveia portar la DO a l’edifici de la Cooperativa Obrera de Tarragona, amb voluntat de reforçar el posicionament de l’entitat, però de moment, el projecte ha quedat aturat.

Les discrepàncies entre el president i el consell directiu anaven més enllà. Ferré va dimitir després que quatre consellers en demanessin la seva reprovació. Assegura que durant els tres anys i mig que ha estat al capdavant de l’entitat s’ha trobat massa traves que han frenat projectes de posicionament dels vins de la denominació d’origen.

Tot i això, ha destacat que durant la seva presidència s’han millorat les relacions institucionals amb l’Administració o la URV i s’han engegat diverses iniciatives com maridatges i fires que han posicionat els vins de la DO Tarragona com una marca de qualitat.

Ara, la DO Tarragona haurà de reunir els seus associats per renovar el consell directiu i escollir nou president. Ferré confia que el nou titular mantingui l’estratègia de posicionament impulsada durant el seu mandat.