Hard Rock i 85 M en inversions per al Camp de Tarragona, la carta als reis del PSC

Com uns pressupostos que superin l'etapa del Procés i que s'adrecin tant a tots els catalans com a totes les parts del país. Així defineixen els socialistes la proposta feta arribar aquest dimecres al govern de la Generalitat per a poder arribar a un acord per als comptes del 2023.

85 MILIONS D'INVERSIÓ

Un paquet de partides pressupostàries que inclou fins a 85 milions d'euros d'inversió en diferents projectes al Camp de Tarragona. Entre aquests destaquen una partida de 15 milions d'euros per al futur Fòrum de la Justícia, per al que volen veure reflectit als comptes els compromisos adquirits els darrers mesos. També inversions educatives com la nova Escola Ponent i el nou edifici de l'Institut de l'Arrabassada a Tarragona, amb set milions cadascun. A Salou es reclamen 10 milions d'euros per a l'acabament de la canalització del Barranc de Barenys, mentre que a Valls les propostes van relacionades amb el polígon industrial i la millora de la seva connectivitat, com l'estudi del desdoblament de la C-37 fins al Pla de Santa Maria.

HARD ROCK, LÍNIA VERMELLA

Més enllà de partides específiques, els socialistes marquen altres línies vermelles de cara a projectes de futur, i el més clar és el de la concreció del projecte de Hard Rock, per la que reclamen un compromís clar en forma d'aprovació del Pla Director Urbanístic del futur espai.

Per últim, els socialistes han tornat a reclamar celeritat al govern per a aprovar els comptes com més aviat millor.