Comprem tanta loteria de Nadal com abans de la pandèmia

L'administració de loteria número 1 de Vila-seca espera tornar a repartir sort com l'any passat, quan van vendre 200.000 euros d'un quart premi del sorteig de Nadal. Tenen molts números que així sigui, ja que les vendes han pujat un 20% respecte al 2021.

Un fet que atribueixen, en part, a les supersticions de la gent que confia repetir la benastrugança de l'any anterior. Tot i això, el factor més determinant ha estat la sortida de la pandèmia, que ha pal·liat els efectes de l'increment de preus desmesurat.

Les vendes en línia encara han tingut un augment més destacat i en aquest establiment han pujat més d'un 25%. Un fet que atribueixen al costum implantat els últims anys per les restriccions de mobilitat de la pandèmia. Els compradors, majoritàriament, es queden més d'un dècim i alguns reconeixen haver incrementat la despesa enguany.

Loteria 2022

La recuperació postpandèmica de les administracions de loteria també ha estat possible gràcies al turisme. Des de punts com Vila-seca celebra l'augment del visitant nacional, que és el que gasta més a l'hora de comprar dècims.

L'administració de loteria número 1 de Vila-seca s'acostaran als 60.000 dècims durant el mig any que en porten venent. Avui és dia d'arrodonir la xifra amb els últims clients, que per norma general fan compres petites d'última hora.