Les entitats animalistes demanen seny en regalar animals de companyia per Nadal

Revolución Pata treballa des de fa sis anys per erradicar l'abandonament de gossos al territori. En aquesta finca de l'Alt Camp n'acullen més d'una vintena i fan el possible per trobar-los-hi una família que els cuidi millor que els seus antics amos.

La tasca de Revolución Pata pren encara més rellevància en dates nadalenques, ja que moltes famílies es decideixen a adoptar o adquirir un animal de companyia.

Així doncs, és indispensable meditar-ho bé abans de fer el pas d'introduir un animal de companyia a casa. Una decisió per la qual podem comptar amb l'assessorament d'entitats com Revolución Pata, que també duen a terme una feina pedagògica indispensable per donar sentit als seus esforços a l'hora de rescatar gossos.

Des de Revolución Pata reconeixen que la societat cada vegada pren més consciència i que les adopcions han crescut molt en detriment de les compres en els últims anys.

Falta, però, molta feina per fer sobretot pel que fa a estendre les esterilitzacions en entorns rurals o a les sancions per abandonaments. En aquest sentit, els canvis legislatius que s'estan impulsant en l'àmbit estatal poden ser claus.