Compte enrere nadalenc

Compte enrere per als dies més màgics de l'any i el Camp de Tarragona fa xup-xup; el Nadal és a tocar i aquest cap de setmana s'han celebrat diversos actes previs. L'Ajuntament de Tarragona va acollir els infants de la ciutat per donar la benvinguda a l'Arbre dels desitjos; els més petits van poder dipositar-hi els bons propòsits pel nou any en format d'ornament nadalenc. A més, els infants de l’Escola Municipal de Música de Tarragona van cantar nadales davant de l’Arbre dels desitjos.

Mentrestant, Constantí encenia les seves llums de Nadal. L'encesa simbòlica d'un gran arbre nadalenc a la plaça de les Escoles Velles va donar el tret de sortida oficial a la programació del municipi.

20 metres i 23 centímetres tenia el torró més llarg de Catalunya d'enguany: el va tenir Vila-seca, com és tradició des de l'any 2000. Aquest és el principal reclam de la felicitació nadalenca del municipi, i està elaborat per les pastisseries Sans i Sant Bernat.  Al teatre El Centru de Vila-seca es va interpretar el clàssic Poema de Nadal del municipi; amb una posada en escena simple, es van recitar clàssics catalans.

A Salou, el protagonisme es va traslladar a la Masia Catalana. Diumenge al matí, felicitació de l'alcalde Pere Granados, amb un acte amenitzat amb una cantada de nadales. Després, un dels moments més esperats, amb el repartiment del caldo de Nadal i l'aperitiu. A la mateixa masia, ja quan havia caigut la nit, es va fer una de les representacions del pessebre vivent de Salou; enguany es tractaven temes d'actualitat, com l'arribada de refugiats d'Ucraïna.