Tarragona acull dilluns un acte en defensa de Hard Rock

Mostrar la unitat existent al territori respecte al projecte de Hard Rock i reclamar a la Generalitat que acceleri els tràmits necessaris per dur-lo a terme. Amb aquest objectiu la Cambra de Comerç de Tarragona acollirà el pròxim dilluns un acte unitari en el qual participaran agents polítics, econòmics i socials del territori i en el que es presentarà un manifest en aquest sentit.

L'acte, liderat per la Cambra tarragonina, ja estava previst per a inicis d'any, però finalment s'ha optat per avançar-lo.

En aquest sentit, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha aprofitat aquest divendres per fer una crida a mostrar un suport unitari al projecte.

Un suport que també reclamen agents econòmics com el sector de l'hostaleria, que creu que no es pot perdre una oportunitat com aquesta.

PENDENTS DE L'APROVACIÓ DEL PDU

El projecte es troba ara mateix a l'espera de l'aprovació del Pla Director Urbanístic del CRT, que podria posar-se damunt la taula en la pròxima reunió de la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona del 14 de desembre. Tot i això, els darrers informes desfavorables fan que els terminis es puguin allargar.