El Parlament rebutja una moció de la CUP per aturar Hard Rock

El projecte de Hard Rock al Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca ha tornat aquest dijous al ple del Parlament. Ho ha fet amb una moció de la CUP que reclamava la seva aturada i que ha estat rebutjada després de només rebre el suport d'En Comú Podem.

Els anticapitalistes han tornat a denunciar la manca de consens que diuen hi ha al territori entorn del projecte i la inversió pública que afirmen ja ha dut a terme el govern per a tirar endavant la modificació del Pla Director del CRT.

Un fet, el de la despesa pública, que s'ha tornat a negar des d'Esquerra Republicana. El grup de govern ha tornat a recordar que aquest projecte no és el seu model de creixement del territori i que és una herència anterior que continuaran treballant per a reformular conforme a criteris més adients.

Hard rock novembre 2022

També s'han mostrat contraris a la proposta de la CUP des del PSC. Els socialistes, a més, han aprofitat per a pressionar al Govern perquè el projecte pugui ser una realitat com abans millor.

Finalment, des de Junts han recriminat a la CUP la seva postura negativa a qualsevol projecte de creixement del territori, i han recordat l'oposició que va tenir fa dècades el projecte de PortAventura.