Joves i Minyons, amb el 5d9f com a gran objectiu a Sant Fèlix

Més enllà del Catllar i l'Arboç, el cap de setmana casteller també ha servit a la Joves de Valls i als Minyons de Terrassa per a acabar de posar a punt el programa que duran demà al migdia, i en directe a TAC12, a la diada de Sant Fèlix.

LA JOVES AMB EL CINC A PUNT

A Igualada la Joves va posar a punt la principal estructura que vol pujar damunt d'un folre aquest dimarts, un 5d8 que continua mostrant la fermesa i confiança necessària per a fer un pas més de manera immediata. Els vallencs el van acompanyar novament del 3d9f i per a tancar les rondes de castells, d'un 4d8 que, si les coses comencen bé a la plaça de la Vila de Vilafranca, podria fer saltar la sorpresa vermella en forma de 4d9 sense folre. Van completar l'actuació amb el pd7 folrat.

Al costat dels vallencs va destacar el 5d8 i el 2d8f que van completar els locals, els Moixiganguers d'Igualada, i el 2d8 folrat d'uns Xiquets de Reus que van veure, però com el 3d8 els quedava en carregat en una caiguda que va condicionar la resta de la diada.

ELS MINYONS POSEN A PUNT LA GAMMA EXTRA

I la darrera colla en actuar a Sant Fèlix, els Minyons de Terrassa, van tancar el cap de setmana aquest diumenge a la tarda a Sitges. Els de la camisa malva van descarregar ja d'entrada l'únic castell de nou de la diada, el 3d9f. El van seguir dos castells com el 2d8f i el 5d8 que podrien pujar un pis més a Vilafranca, sobretot aquest darrer.

CASTELLS DE VUIT DELS XIQUETS

Una actuació sitgetana que també va veure el retorn a les places dels Xiquets de Tarragona després de Sant Magí. Els de la camisa ratllada hi van descarregar els dos castells bàsics de vuit, als que van sumar el 7d7 abans de començar la preparació específica per a les diades de Santa Tecla d'aquí a tres setmanes.

L'actuació la va completar la colla local, una Jove de Sitges que va completar castells de la gamma alta de set amb l'estrena del 3d7a com a castell més destacat.