La Superlliga 2 continua sense calendari

No comença pas aviat la Superlliga 2, ja que normalment s'espera fins a l'octubre. Enguany, a banda, no hi ha cap dels tres grups definits; l'únic que sabem és que cadascun d'ells disposarà de 12 representants i que les queixes d'alguns sobre el sistema plantejat són la causa per la qual desconeixem quin serà el camí de Cèvol i Volei SPiSP. Mentre que els torrencs no han patit cap dels dos anteriors cursos per mantenir-se, els tarragonins han sigut fidels candidats al 'play-off'.

Les banquetes no varien perquè ni els cooperativistes trobaran una alternativa de majors garanties que la de Vlado Stevovski, ni els del Baix Gaià una opció amb millor mà esquerra i experiència com a jugador que Iñaki Bescós. Els vestidors, mentrestant, ja han experimentat algunes variacions.

Així, el Volei SPiSP s'ha reforçat amb Antonio Manuel Saucedo, de 20 anys i fill del mític Gustavo Saucedo; també amb Lluc Devesa, format a la Blume. Joventut gairebé tan extrema com la de la resta d'efectius d'un grup sempre fregant l'edat escolar com a gran fàbrica del voleibol del sud de Catalunya i que espera quatre reforços més.

El Cèvol, per la seva banda, renova Ruben Antequera, David Sanllehí, Dani Pinto, Javi Naya, Ibai, Ludwig, Òscar Aliseda, Jair, Carlos Mora i Noé de Mena. Amb això ja n'hi ha suficient per poder guanyar contra qualsevol rival. No seguiran, en canvi, Xavi Mora i Gregory Bordas. Les altes: Rubén Conesa, Joel Sánchez i a l'espera d'alguna altra incorporació.

Els derbis han propiciat resultats diversos les campanyes passades; veurem si el nivell s'equilibra ara classificatòriament o no. El curs darrer, el Volei SPiSP va acabar amb 42 punts i el Cèvol, amb 26. La pretemporada dels de Vlado arrenca el 22 d'agost i la del Cèvol, el 30.