La Colla Vella i els Castellers de Vilafranca roden els castells de nou

 

La plaça del Pou d'Altafulla va viure un molt bon nivell casteller aquest dissabte: Colla Vella de Valls i Castellers de Vilafranca es van repartir els castells de nou, mentre que els amfitrions, els Castellers d'Altafulla, van estrenar els set pisos. Els Xiquets de Tarragona, amb un nou doblet de vuit.

Els de Vilafranca van obrir amb el 4de9f, més treballat que el primer de l'any. També segon 3de9f verd del 2022. Amb tot, actuació de mèrit; davant les baixes de tronc, els verds també es van anotar el 4de8a i el pilar de 6La Colla Vella va descarregar el tercer castell de nou del curs, en forma de 3de9f. Els vallencs van poder completar, per primer cop enguany, el 4de8p. A més, nou 5de8 i pilar de 6.

RETORN ALS CASTELLS DE 7

Els Xiquets de Tarragona van completar una vegada més els dos castells bàsics de vuit, però pas enrere en el dos. Al Pla de la Seu, carregat el 2de8f. A Altafulla, intent desmuntat de 2de7, amb canvis al tronc. Dia de satisfacció pels locals. Els Castellers d'Altafulla van tornar als set pisos amb el tres. També van completar el 5de6 i el 2de6.

El conegut com a 'Baix Gaià Tour' continuarà diumenge vinent a Torredembarra, amb la diada del Quadre de Santa Rosalia.